75 comerços adherits a ‘Comerç In’ oferiran avantatges als usuaris del carnet de Majors Actius

0
852
La col·laboració millorarà els serveis dels majors d'Ontinyent

Hi haurà tres sorteigs i alguns establiments oferiran promocions especials afegides

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Política per a les Persones i l’Associació de Comerços i Serveis IN han presentat la campanya ‘Comerços i Serveis IN amb els Majors Actius’. Amb esta acció, els 75 establiments adherits a Comerç IN se sumen a les entitats que col·laboren a donar avantatges a tot aquell que tinga el carnet de Majors Actius, que tramita l’Ajuntament als majors de 55 anys que ho sol·liciten. A la presentació de la campanya han assistit la gerent de Comerç In, Amparo Bosca i la regidora de l’àrea, Sayo Gandia, qui ha explicat que “esta campanya pretén facilitar l’accés dels majors a certs serveis. Volem que la gent major que sempre ha valorat el comerç de proximitat se senta molt més atesa”, incidia.

A banda de les propostes individuals que tendes participants oferiran als clients, Comerç In com associació ha organitzat tres sorteigs. En el primer d’ells, que finalitza el pròxim 25 d’octubre, se sortegen deu menús per a dues persones de menjars per a emportar. El segon sorteig, que començarà el pròxim 26 d’octubre fins el 15 de novembre coincidint amb la celebració del dècim aniversari de la targeta ‘+IN’, oferirà un sorteig especial per als Majors Actius de deu premis de 10€. L’últim sorteig que coincidirà dins de la campanya de Nadal n’inclourà també un específic per als Majors Actius.

Bosca ha indicat que totes estes accions tenen com a objectiu fer les compres més fàcils i per això continuen buscant noves maneres com la posada en marxa d’un nou servei especial per als Majors que permetrà fer les compres, reserves i consultes per telèfon o whatsapp. A més, els usuaris podran triar entre arreplegar la compra a la tenda o que se’ls porte a casa. Per beneficiar-se de tots estos avantatges i d’altres com la possibilitat de gaudir de les projeccions del Cine Club Utiye els dimecres a un preu de 3€ així com tindre prioritat a les activitats de la programació de Majors Actius sols cal adquirir el carnet acudint al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Àrea d'Assessorament Municipal de Diputació reuneix als alcaldes de la Vall d'Albaida

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here