70 veïns desallotjats i quatre policies hospitalitzats per un incendi en un taller de motos a Alzira

0
633
Imatge de l'incendi al taller d'Alzira.

Dos policies municipals i dos de la Policia Nacional van haver de ser ingressats per inhalació de fums

70 veïns han hagut de ser desallotjats de l’edifici on viuen després de que la passada matinada es declarara un incendi als baixos de l’immoble on hi ha un taller de motos. Durant les tasques realitzades d’auxili dos policies locals i dos policies nacionals han hagut de ser ingressats.

La Policia Local d’Alzira rebia al voltant de les 4 de la matinada per l’avís de la ciutadania sobre un incendi a un edifici situat al carrer Trinidad Redal. Quan van arribar els vidres de la planta baixa havien explosionat de la mateixa manera que els vehicles que estaven dins d’un taller de motos, segons l’informe de la Policia Local. Llavors es va avisar als bombers que van aconseguir controlar i extingir el foc prop de les 5 de la matinada.

La Policia Local amb la col·laboració de la Policia Nacional van donar avís i desallotjar els veïns de l’edifici, prop de 70 persones que van poder eixir sense incidències per l’escala principal, accessible des del carrer Requena.

En la intervenció dos agents municipals i dos de la Policia Nacional van haver de ser ingressats a l’Hospital de la Ribera per inhalació de fums. A hores d’ara un d’ells ja ha estat donat d’alta. També s’ha atés un veí al mateix lloc dels fets per part de l’equip mèdic de l’ambulància present.

“Hem d’agrair la ràpida intervenció dels agents que han fet possible que tot el veïnat haja pogut eixir sense problema. Cal reconéixer el dur treball que porta a terme la nostra policia per a salvaguardar-nos i vetlar per la seguretat dels alzirenys i alzirenyes. En estos moments desitgem la ràpida recuperació dels companys i traslladem també l’agraïment al veïnat per la seua col·laboració, que una vegada més ha estat essencial per a l’èxit d’esta intervenció”, ha manifestat la regidora de seguretat, Sara Garés.

Els bombers també han acompanyat els veïns i veïnes a les seues cases per a comprovar els danys que han patit a les seues propietats. L’edifici ha estat valorat pel tècnic municipal d’Urbanisme que en una primera inspecció ha manifestat que no patix danys estructurals.

A hores d’ara la Policia Científica ha encetat la investigació que esclarirà les causes que han motivat l’incendi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here