70 coloms valorats en 120.000 euros són rescatats a Almussafes

0
2499
Imatge del rescat realitzat al polígon industrial

En l’operació desplegada el passat divendres van participar la policia d’Almussafes i els bombers de Silla

La Unitat de Protecció Animal i del Medi ambient de la Policia Local d’Almussafes (UPAMA) i una dotació del Parc de Bombers de Silla van permetre rescatar un total de 70 coloms d’una nau industrial situada en el polígon Joan Carles I de la localitat el passat divendres 22 de desembre a la vesprada. Les aus van quedar atrapades en el sostre de la infraestructura durant una de les activitats organitzades pel Club de Columbicultura Sollanense de la veïna població de Sollana, als integrants de la qual pertanyen els exemplars.

La intervenció va començar després de l’avís realitzat pel Club de Columbicultura Sollanensede Sollana, entitat que alertava als agents que les aus havien fugit darrere de la coloma en una de les seues habituals activitats de solta. Aquesta s’havia amagat en la part alta de la citada propietat i en introduir-se els animals dins no aconseguien eixir pels seus propis mitjans, sent necessària la col·laboració de les autoritats per a alliberar-los.

La Policia Local del municipi va haver de sol·licitar la col·laboració del Parc de Bombers de Silla davant la impossibilitat d’arribar fins a l’altura en la qual es localitzaven aquests exemplars, els qui van traslladar fins al polígon un vehicle equipat amb grua telescòpica, amb el que va poder fer-se efectiu el rescat i lliurar les aus als seus propietaris.

Els 70 coloms, pertanyents als socis de la citada associació, estan valorats en uns 120.000 euros, aproximadament. Dos dels coloms esportius recuperats tenen un valor de 5.000 euros i un d’ells descendeix d’un colom que ha sigut campió d’Espanya valorat en 35.000 euros.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Comença a Almussafes la segona edició del programa ‘Educant en Justícia Igualitària’

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here