7.500 espectadors assisteixen als 30 espectacles de la 33a Mostra Internacional de Titelles

0
406
La Mostra ha passat per 19 poblacions

La Mostra Internacional cloïa este diumenge amb la representació d’’Óscar, el niño dormido’ d’El Espejo Negro al Teatre Echegaray d’Ontinyent

7.500 espectadors de la Vall d’Albaida i les comarques veïnes han assistit enguany a algun dels 30 espectacles que la Mostra Internacionald e Titelles ha portat a 19 pobles de la comarca. Com valora conseller de Cultura, Fede Vidal, “la Mostra és més que un festival de titelles, és la cita anual de molts dels nostres pobles i veïns amb el teatre”.

Del dijous al diumenge han passat 14 companyies per 19 pobles de la Vall d’Albaida en una mostra que apostava per trencar les barreres entre actors i espectadors, una circumstància molt valorada pels escolars que van disfrutar de la programació de dijous i divendres, en ocasions damunt de l’escenari com en el cas de ‘Kubik’ de Teatro Paraíso, i que van poder dialogar en acabar les funcions amb els intèrprets com les de ‘Cospress’ de Kimani que tracta la problemàtica de l’obsessió pel cos, en una obra adreçada als adolescents, un sector de públic que ha volgut seduir enguany la Mostra. També el napolità Gaspare Nasuto amb el seu espectacle de ‘Pulcinella’ i l’explicació posterior d’un gènere amb més de 500 anys d’història o la sensibilitat a flor de pell de ‘Pluja’, de Guillem Albà i Clara Peya, quedaran guardats en la memòria i el cor dels espectadors.

La 33a Mostra Internacional de Titelles cloïa este diumenge la seua 33a edició amb la representació d’Óscar, el niño dormido d’El Espejo Negro al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Es tracta de l’espectacle de major format dels que han passat enguany pel festival amb un temàtica tan arriscada com la d’un xiquet en coma tractada amb naturalitat i de manera molt pedagògica. En acabar, part de l’equip comandat per Ángeles Gonzàlez, directora artística, i Josep Talens, coordinador i tècnic de Cultura de la Mancomunitat que n’és l’organitzadora, es van fer la tradicional foto sobre l’últim escenari de la 33a edició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here