66 milions i 112 llocs de treball amb la nova indústria que s’instal·larà a Parc Sagunt

0
945
L'empresa Crown Holdings és una de les noves multinacionals que arribaran a Sagunt

El fabricant de llandes dels Estats Units d’amèrica Crown comprarà terrenys al parc logístic de Sagunt junt als que ja ha adquirit Mercadona

El grup industrial nord-americà Crown Holdings, dedicat a la fabricació d’envasos d’alumini especialment per a alimentació i begudes, invertirà 66 milions d’euros a construir una planta destinada en exclusiva a llandes de refrescs a Parc Sagunt. Esta inversió, que es materialitzarà este divendres, va ser avançada -encara que sense posar noms- pel propi president de la Generalitat, Ximo Puig.

L’operació es tancarà este divendres en la reunió del consell d’administració de Parc Sagunt, i se suma a les últimes adquisicions del parc industrials que junt amb Mercadona i altres empreses ja han adquirit el 85% dels terrenys.

Crown Holdings, que explica ja amb dues plantes a Espanya (a La Rioja i Sevilla), preveu ocupar una parcel·la de 65.000 metres quadrats en una nova fàbrica que generarà 112 llocs de treball directes i vint indirectes per a generar entorn de mil milions de llandes de refresc a l’any, segons les mateixes fonts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here