600 vivendes més d’Alzira podran tindre subministrament d’aigua sense nitrats

0
1614
Alzira està reestructurant la seua xarxa d'aigua potable

L’Ajuntament aconseguix un acord amb Aigües Potables San Bernardo que beneficia a vivendes del Respirall, Sant Bernat i Santa Maria de Bonaire

L’AJuntament d’Alzira ha arribat a un acord amb l’empresa Aigües Potables San Bernardo per tal de fer-se càrrec del servei en les 600 vivendes ubicades al Respirall, Sant Bernat, així com en Santa Maria de Bonaire i que així tinguen un subministrament d’aigua sense nitrats.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística ha manifestat la seua satisfacció per l’acord al que s’ha aplegat, «amb este acord demostren, una vegada més, que l’equip de Govern està complint tot allò que s’havia marcat com a preferent».

Per últim assenyalar que Pascual es mostra agraït per la voluntat mostrada per l’empresa d’aigües per tal d’aplegar a l’acord i recorda que al llarg d’esta legislatura s’ha estat proporcionat la necessària mescla d’aigua de la potabilitzadora, per tal de reduir els nitrats a uns mínims històrics a la ciutat d’Alzira. «En estos moments es situen en torn a huit milligrams per litre», segons el regidor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí