60 alumnes de dues promocions d’Unisocietat es graduen al Campus d’Ontinyent

0
4236
Imatge de l'acte celebrat a Ontinyent.

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i president de la Fundació Universitària reconeix la tasca de Jorge Hermosilla, que finalitza la seua etapa com a Vicerector de Projecció Territorial

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presidia aquest divendres la graduació dels alumnes de les promocions 2017/2020 i 2018/2021 del programa «Unisocietat» al Campus de la ciutat. L’acte, que tenia lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, comptava també amb la presència del Vicerector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; el regidor d’Educació, Óscar Borrell; el director del Campus, José Cantó; el Cap d’Unitat de Gestió del Campus d’Ontinyent, Jordi Belda; i la madrina d’ambdúes promocions, la profesora de la Universitat de València, Mª José Vañó; així com al voltant de 60 estudiants, representants de la Fundació Campus Ontinyent i professors, amics i familiars de l’alumnat.

A la seua intervenció, l’Alcalde destacava que Ontinyent “és cada volta més una ciutat universitària, gràcies a un treball que va tenir el punt de partida amb els alcaldes i alcaldeses que ens han precedit en una tasca encoratjadora en la que sempre ens hem sentit recolzats pels patrons de la Fundació Universitària”. 10 anys als quals s’ha dotat al Campus d’un nou edifici, s’ha rehabilitat l’antic col·legi Lluis Vives i s’han implantat nous graus i programes com “Unisocietat”, a més de la inminent implantació del nou Màster en Psicologia General Sanitària. Jorge Rodríguez destacava que Unisocietat “és un programa que connecta directament la Universitat amb la Societat, i que permet donar oportunitats de formació a generacions que en alguns casos no van poder estudiar, en altres sí, però que tots ells i elles conserven interès per aprendre i motivació per la cultura”.

El també president de la Fundació Universitària tenia paraueles de reconeixement cap al treball del Vicerector Jorge Hermosilla, que vivia aquest divendres a Ontinyent el seu últim acte en aquest càrrec, agraïnt-li l’impuls donat a projectes com Unisocietat, la Universitat de Tardor, trobades de seus universitàries o diferents cicles de conferències. L’alcalde finalitzava la seua intervenció felicitants als i les presents “per apostar per la formació, per no jubilar-se de la vida, i per apostar pel Campus d’Ontinyent”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí