6 mesos de presó per un veí de Benigànim que va matar al seu gos llançant-lo des d’un àtic per orinar-se a casa

0
599
Caserna de la Guàrdia Civil a Benigànim

L’home, que actualment es troba en presó, va llançar al buit al seu gos, de raça Pitbull Terrier, des d’una altura de 15 metres

Sis mesos de presó és la condemna a la que s’ha sentenciat a un home de Benigànim, Óscar C.C., de 33 anys, per haver mort al seu gos, llançant-lo des de l’àtic en el que viu. La condemna, que a més inclou la prohibició de tres anys i mig d’inhabilitació per a tindre animals, es fruit de la negociació acordada per l’acusació, la protectora de València Modepran, amb la defensa de l’individu que actualment es troba en presó per altres antecedents.

Els fets van ocorrer el 25 de juliol de 2017 quan el propietari del gos, que segons sembla maltractava habitualment a l’animal de raça Pitbull Terrier, i que la mort del gos es va produir perquè s’hauria orinat a casa i l’amo el va agafar de la corretja i el va llançar al buit des d’una altura d’uns 15 metres.

Testimonis dels fets van alertar a la Guàrdia Civil que es va personar al domicil·li de qui ara ha estat condemnat per maltractament animal.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here