6 detinguts a Benigànim i a Quatretonda per uns 40 robatoris produïts a la Vall d’Albaida

0
11693
La Guàrdia Civil ha detingut a la banda criminal

La Guàrdia Civil desmantella un grup criminal dins l’operació ‘ALCAUDON6’ que realitzaven robatoris amb força, furts i danys

La Guàrdia Civil ha desmantellat un grup criminal que ha suposat la detenció de 6 persones a Benigànim i Quatretonda dins l’operació ‘ALCAUDON6’. La Benemèrita explica que va tenir coneixement des del passat mes d’agost de diversos robatoris ocorreguts principalment en la localitat de Beniganim, però que arribaven a uns 40 a tota la comarca de la Vall d’Albaida.

Este grup accedia a cases de camp i instal·lacions agrícoles per a sostraure efectes del seu interior. Els detinguts cometien els fets il·lícits en els municipis de Beniganim, Sempere, Quadassèquies, Alfarrasí, la Pobla del Duc, Quatretonda, LLuxent i Llocnou de Sant Jeroni.
Els agents han intervingut 1.000 quilos de cablejat i tubs d’instal·lacions de coure, generadors, acumuladors d’energia solar i eines com moto-serres, esbrossadores i radials.
Amb la consecució d’aquesta operació s’han pogut esclarir la comissió de 40 fets il·lícits.

La fase d’explotació d’aquesta operació es va realitzar el passat dia 15 de setembre, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció en les localitats de Beniganim i Quatretonda de 6 persones tots homes d’edats compreses entre els 19 i 45 anys per delictes de robatoris amb força, furt i danys a més de pertinença a organització criminal.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció n.1 d’Ontinyent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here