57 alumnes del projecte Trenzas visitaran la Font de la Figuera (galeria fotogràfica)

0
707

La Font de la Figuera ha acollit l a visita de 57 alumnes i professors que formen el projecte Trenzas que ha tingut lloc este dijous. Els joves van ser rebuts per l’alcalde Vicent Muñoz i van visitar la Cooperativa i el Museu Històric Etnològic ‘La Costera’, a més de moltes altres activitats com una demostració de danses, una desfilada de moros, cristians i contrabandistes i actuacions del grup Tartana Teatre, la Banda Juvenil de la Societat Musical La Lira Fontiguerense i La Xiricolla (tabals i dolçaines).

Trenzas presta especial atenció a les àrees música, plàstica i arts escèniques, les quals faciliten el desenvolupament del coneixement artístic, la creativitat i la intel·ligència emocional. S’emmarquen en la convocatòria d’ajudes per al disseny i aplicació de projectes de millora de l’aprenentatge de l’alumnat per agrupacions entre centres de diferents comunitats convocat pel Ministeri d’Educació i Ciència.

Els tres centres que, des de principis d’any, han adaptat la seua programació a Trenzas són, a més del CEIP Mare de Déu dels Xics, el ZER Alt Segrià, a Vilanova de Segrià, Lleida i el CEIP Heroínas de Sálvora, a Aguiño-Santa Uxía de Ribeira, A Coruña.

La regidora d’educació de la Font de la Figuera, Irene Vila afirma: «és un orgull col·laborar amb el CEIP d’aquesta població, centre educatiu de referència conegut en el món de l’ensenyament per dur a terme, des de fa molts anys, projectes innovadors que milloren la qualitat educativa. Per a nosaltres serà un honor rebre als visitants dels centres participants».
Tal com ha manifestat la directora del CEIP Mare de Deu dels Xics, Cristina Soto, «les nostres trenes enllacen cultures, llengües, manifestacions artístiques, interessos i ens permeten contribuir al desenvolupament integral del nostre alumnat i de les competències que els permeten millorar el seu rendiment i el seu paper com a ciutadans/es».

A continuació oferim una galeria fotogràfica de la jornada:

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí