5 detinguts a Oliva i Alfauir en dues operacions on s’han desmantellat cultius amb més de 1.000 plantes de marihuana


0
2169
Una de les plantacions intervingudes per la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil, en el registre realitzat a Alfauir, també va confiscar una escopeta i una pistola simulada

La Guàrdia Civil ha desenvolupat dos operatius diferents aconseguint desmantellar dos cultius de 1.150 de plantes a Oliva i Alfauir. En les operacions s’ha detingut a 5 persones implicades en delictes de cultiu i elaboració de drogues.

En l’operatiu desenvolupat a Oliva es va poder descobrir un cultiu de 650 plantes de marihuana situada en una zona rústica. Per a passar desapercebut, els responsables de la plantació disposaven d’una tenda de campanya en la propietat.

En les investigacions desenvolupades a Alfauir es va poder constatar que a l’interior d’un domicili es trobaven 500 plantes de marihuana, l’habitatge estava dividit en zones per a afavorir el creixement i desenvolupament d’aquestes. En aquest registre també es confisque una escopeta i una pistola simulada

Els operatius van culminar amb la la detenció de quatre homes a Oliva i un a Alfauir per delictes de cultiu i elaboració de drogues, a Alfauir, a més, el detingut està acusat de defraudació de fluid elèctric i tinença il·lícita d’armes de foc.

Les diligències han passat a la disposició dels Jutjats de Gandia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here