El 4t Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent inclourà l’adaptació teatral de ‘Crimen Perfecto’ de Hitchcock

0
1411
Imatge de la presentació de l'edició 2019 de la Setmana Negra d'Ontinyent

La “Setmana Negra” inclourà també projeccions, presentacions de llibres, xerrades o rutes i comptarà amb la presència de la periodista Marta Robles a la cloenda

El 4t Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent inclourà enguany l’adaptació teatral de ‘Crimen Perfecto’ d’Alfred Hitchcock. Serà un dels principals atractius de la coneguda com a ‘Setmana Negra’ (tot i que abastarà 11 dies, del 28 de febrer al 10 de març), una iniciativa impulsada pel Club de Lectura i el Cine Club Utiye amb la col·laboració de l’Ajuntament i la participació de diverses empreses i entitats, que enguany inclourà també projeccions, presentacions de llibres, xerrades o rutes i comptarà amb la presència de la periodista Marta Robles a la cloenda.

La ‘Setmana negra’ era presentada hui en una roda de premsa on l’alcalde, Jorge Rodríguez, destacava “la diversitat en la programació d’esta activitat, que va començar de manera més modesta i que cada volta compta amb més atractius, comptant també amb una implicació de l’Ajuntament cada volta major, com demostra enguany que a l’aportació econòmica s’afegeix la representació de ‘Crimen Perfecto’ inclosa a la programació cultural municipal. Cal donar les gràcies a totes les persones i entitats que hi participen, perquè entre totes i tots estem demostrant que, també en cultura, quants més som més sumem i tenim millors resultats”, destacava.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, recordava que la Setmana Negra “és un projecte que va nàixer esta legislatura i que combina moltes disciplines, i al que la regidoria ha volgut sumar esforços per fer encara més completa esta oferta cultural”. Així, la representació teatral de “Crimen Perfecto” diumenge 10 de març a les 19:00 hores al Teatre Echegaray “ens permetrà tornar a oferir cultura de qualitat a un preu assequible (8 euros en anticipada) amb l’adaptació d’un clàssic del gènere per part d’una companyia valenciana com Noir Productions, que ja va adaptar el film ‘La Soga’ també de Hitchcock i que compta amb actors i actrius experimentats”, manifestava.

Vicky Piqueras, del Club de Lectura d’Ontinyent, i Ángel Company, de la mateixa entitat i també en representació d’Ediciones Babylon, donaven detalls d’una programació que, explicava Piqueras, “ofereix mirades molt interessants des d’una paritat de gènere i també lingüística”. Company incidia al pes específic de la vessant literària i en l’aposta per la diversitat d’estils també a l’oferta cinematogràfica, amb dos films més moderns i altre de clàssic.

La programació s’obrirà el 28 de febrer a les 20:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent amb un acte que inclourà la intervenció d’Anna COI, Caporal Cap del Grup Regional d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra de Barcelona, també escriptora i coautora del protocol de valoració de risc de violència contra la dona per part de la seua parella o exparella. La cloenda del 9 de març a les 19:30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent comptarà amb la presencia de la periodista i escriptora Marta Robles, actual col·laboradora dels programes Espejo Público d’Antena 3 i La mañana de la 1 en RTVE, qui presentarà la seua darrera novel·la ‘Mala Suerte’. El conjunt de la programació es pot consultar en l’apartat Ontinyent Hui de la web municipal www.ontinyent.es

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí