4.418 escolars comencen les classes aquesta setmana a Xàtiva

0
805
L'alcalde i la regidora d'Educació han visitat diversos centres

El curs escolar arranca a la ciutat amb normalitat i amb les plantilles de professors al complet

Aquest dimarts, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i la regidora d’Educació, Amor Amorós, han visitat dos centres escolars públics de Xàtiva; en aquest cas, els col·legis Gozalbes Vera i Martínez Bellver. Alcalde i regidora s’han interessat per com han transcorregut els primers dies de curs, així com per possibles incidències i necessitats dels centres. Durant la visita, els edils han departit amb els directors dels col·legis i alguns membres del claustre de professors. A la visita també han estat presents la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo i la de Joventut, Lena Baraza.

La normalitat ha sigut la tònica general en aquest arranc del curs. A destacar que tots els centres públics han començat les classes amb les plantilles de professors al complet, a diferència d’altres anys en què els interins encara no s’havien incorporat a l’inici del període lectiu.

Segons dades aportades per la Regidoria d’Educació, el número de matriculats a Xàtiva se situa en 4.418 alumnes per al curs 2017-2018, dels quals 838 corresponen a Educació Infantil; 1.905 a Educació Primària i 1.675 a Educació Secundària. La dada inclou centres d’infantil, primària i secundària, públics i concertats. Hi ha dos centres que enguany tenen jornada continua, concretament Gozalbes Vera i Teresa Coloma.

Cerdà i Amorós han coincidit en assenyalar l’absència d’incidents en aquesta tornada al cole. Per a l’alcalde, “enguany hi ha una situació de tranquil·litat en tots els centres. El treball s’ha fet bé per part de Conselleria, pel que fa a cobrir totes les places, i també per part de l’Ajuntament, les tasques de matriculació i l’atenció de les demandes dels diferents centres. Esperem que el curs transcórrega amb la mateixa tònica i que els alumnes estiguen en les millors condicions possibles”.

Per la seua banda, la regidora d’Educació ha destacat “la normalitat amb què ha començat el curs. Les instal·lacions estan en bones condicions perquè hem fet actuacions al llarg de l’estiu. Destacar també com a molt positiu que tots els professors estiguen en marxa el primer dia de curs. En anteriors anys, els professors interins tardaven un poc en incorporar-se, però enguany allò destacable és que els equips en els coles estan complets”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here