45 famílies d’Ontinyent tanquen la seua participació a la V edició dels Espais Familiars

0
1357
Imatge d'un dels espais familiars d'Ontinyent

Un espectacle familiar a la Sala Gomis obert al públic en general posarà el punt i final a les activitats d’enguany a Ontinyent

Un total de 45 famílies d’Ontinyent han finalitzat la seua participació a la V Edició dels “Espais Familiars”, un servei totalment gratuït posat en marxa des de l’Ajuntament per tal d’afavorir la seua formació en la criança dels xiquets i xiquetes de zero a tres anys, i que tindrà el seu punt i final amb un acte de cloenda el proper 21 de juny a la Sala Gomis. Es tracta d’una experiència impulsada des de l’àrea de Política per a les Persones que coordina la regidora Sayo Gandia, per tal que les famílies puguen gaudir gratuïtament d’un temps compartit de joc i relació saludable amb els seus fills i filles en una aula preparada a tal efecte a l’edifici de la UNED al barri de Sant Rafel.

Els “espais familiars” són un servei que pretén acompanyar als pares i mares assistents en el creixement com a família mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills. Es realitzen trobades setmanals on els protagonistes són les criatures i la seua relació amb la mare/pare, es promou un vincle saludable a través del joc i es programen xerrades i tertúlies setmanals dirigides per professionals del mon sanitari i educatiu.

Les treballadores socials que porten a terme aquest programa , explicaven que “el servei tracta d’ajudar als pares i mares en un moment de canvi important, que pot provocar pors i ansietats en relació a la criança, però també és un moment en què les mares i pares es troben especialment receptius i són conscients de la necessitat de pensar, sentir i compartir allò que es viu”. La regidora ha tingut paraules d’agraïment per a totes les famílies participants, també per a les treballadores que porten a terme el programa i professionals i en general per a totes les persones que han col·laborat per fer realitat el projecte.

L’acte de cloenda dels Espais Familiars d’aquest curs tindrà lloc dimecres 21 de juny a les 18.30 en la Sala Gomis, amb un espectacle familiar a càrrec de “Rodamons Teatre” obert a tot el públic que vullga participar i conèixer els Espais Familiars.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí