421 urgències i 3 parts en el primer dia de l’Hospital de la Ribera en el sistema públic

0
2008
La consellera Carmen Montón, junt amb l'equip directiu del departament de Salut

Es preveu que la plantilla estiga al 100% operativa al llarg de la setmana, sota la direcció de la gerent Isabel González

Este diumenge va tindre lloc l’execució del rescat públic de l’Hospital de la Ribera a Alzira, el balanç del primer dia va ser l’atenció d’un total de 421 urgències i 3 parts en les dependències, segons ha informat la conselleria de Sanitat.

Amb aquesta transició, pansa a dependre de l’Administració la plantilla laboral del Departament, composta per 1.423 treballadors indefinits i 254 temporals que s’han cobert, per primera vegada, amb la borsa de treball, i que la Conselleria preveu reforçar «amb 303 treballadors més durant 2018, creant places per a dotar especialitats que, fins avui, es cobrien mitjançant contracte mercantil, i reduint la precarietat laboral», segons la consellera Carmen Montón.

Entre dilluns i dimarts s’ha incorporat el 90% dels 254 treballadors temporals coberts amb la borsa de treball, aconseguint la totalitat al llarg de la setmana. Fruit d’aquestes noves incorporacions, l’Hospital de la Ribera ja ha vist reforçada la plantilla d’Infermeria amb la incorporació, en les primeres hores de l’1 d’abril, de 4 infermeres més en Urgències, 2 en UCI i altres 2 infermeres en plantes d’hospitalització quirúrgica.

De la mateixa manera, a més de mantenir-se la cartera de serveis assistencials, la Conselleria ha dissenyat un pla d’inversions per a millorar serveis i prestacions tant en atenció primària -atenent als suggeriments i peticions dels municipis-, com a especialitzada.

Així, està prevista la inversió de 5,7 milions d’euros en 2018 i de 2,1 milions d’euros en 2019; en total, 7,8 milions d’euros per a, entre altres aspectes, adquirir un nou accelerador lineal, un equip PET-*TAC o equips de radiologia i ecografia, que ja han sigut licitats.

Nou equip directiu 

La nova directora-gerent serà la Dra. Isabel González, càrrec que ja havia sigut anunciat el passat 23 de març; i se sumen ara els de el Dr. Miguel Barber, com a director assistencial; la Dra. Liliana Fuster, com a directora mèdica, i la Dra. Brega del Pi, com a directora d’Atenció Primària.

Així mateix, Salvador Llopis és el nou director d’Infermeria, mentre que Carmen López assumeix l’Adreça de Gestió Econòmica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí