4.000 unitats infantils, novetat del nou repartiment massiu de 35.000 mascaretes Tèxtil Ontinyent amb l’inici de la fase 2

0
1750
Les mascaretes s'han repartit per diferents llocs d'Ontinyent

La distribució entre els veïns s’ha fet en 15 punts de la ciutat, entre elles mascarates adaptades a menors de 0 a 12 anys

La inclusió de mascaretes infantils adaptades a menors d’entre 0 a 12 anys és la principal novetat del nou repartiment massiu de mascaretes ‘Tèxtil Ontinyent’ amb que l’Ajuntament d’Ontinyent obria aquest dilluns la Fase 2 del desconfinament. En total seran 35.000 mascaretes distribuides en 15 espais públics, de les quals 4.000 són les mascaretes infantils que permetran als menuts i menudes atendre als nous requeriments del Govern d’Espanya l’ús de mascaretes també en menors d’edat.

La primera tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, que coordina el repartiment d’estes mascaretes, recordava que el nou repartiment “és per a totes i tots, també per a les persones que van replegar mascaretes al primer repartiment”. Enguix incidia en la necessitat de l’ús de les mascaretes en el dia a dia, evitant llevar-se-les o dur-les mal col·locades especialment quan s’està en espais tancats o a menys de dos metres d’altra persona: “utilitzar-les ara mateix és una obligació, i utilitzar-les bé és una necessitat pel bé de totes i tots”, destacava.

A l’igual que al repartiment que es va fer en l’entrada a la Fase 1, són mascaretes higièniques o de barrera, encarregades per l’Ajuntament a vàries empreses locals i elaborades d’acord als estandars de la norma UNE 0065:2020, llavables i reutilitzables. Es podran replegar fins divendres 5 de juny, en horari de 8:30 a 14:30 als següents edificis: Cente Civic Llombo; CIM Sant Rafel; Casa de Cultura de Sant Rafel; Ajuntament; EPA Sant Carles; Infopolicia Mestre Ferrero; Casa Parc de les Boles; Teatre Echegaray; Poliesportiu; col·legis Vicent Girones, Carmelo Ripoll i La Solana; Biblioteca de Sant Josep; Biblioteca Central i Punt de Lectura de Sant Rafel. A més, per les vesprades també es podran replegar de 18:00 a 21:00 hores al poliesportiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here