375 participants en una plujosa XVII Sant Silvestre d’Ontinyent amb disfresses

0
989
Disfressa Sant Silvestre
Un dels atractius de la cursa és la participació amb disfressa

La celebració de la XVII edició de la cursa de Sant Silvstre d’Ontinyent va estar acompanyada el passat divendres 25 de desembre d’una fina pluja que no obsant no a impedirque foren un total de 375 els participants en este esdeveniment esportiu i festiu tradicional del Nadal.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha considerat que els participants «no han defraudat» per la qual cosa el regidor d’Esports, Jorge Sanz, ha afirmat que «les xifres tornen a posar en evidència que la carrera de Sant Silvestre s’ha convertit en tot un clàssic de les cites esportives i que forma part ja de les activitats organitzades cada any amb motiu de les festes nadalenques».

Després de la carrera a tots els participants se’ls va donar un ‘pic-nic’ per degustar en el sopar que a tindre lloc posteriorment a la Societat de Festers, on a més a més es van sortejar diversos premis entre els presents.

La carrera de Sant Silvestre d’Ontnyent té lloc l’últim divendres de l’any i en ella es donen cita centenars de veïns d’Ontinyent i de tota la comarca de la Val d’Albaida. A més a més cada any hi ha una major participació de ciutadans de la resta de la Comunitat Valenciana, com és el cas d’un grup de joves que este any va vindre d’Alzira i famílies senceres procedents de Benetússer, Elda o Almansa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí