37 municipis de les comarques s’adhereixen a la Central de Compres de la Diputació de València

0
732
Firma conv central de compras La Vall d'Albaida foto_Abulaila
Alcaldes de la Vall d'Albaida han estat en l'acte

Un total de 37 municipis de les comarques de la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés han signat hui la seua adhesió a la Central de Compres de la Diputació de València, un servei que, segons s’explica des de la corporació provincial «permet als consistoris realitzar les seues compres de béns i serveis de forma telemàtica, centralitzada i àgil, a un preu competitiu i avantatjós».

Hui s’han realitzat una primera edició de firma de convenis en la que han participat 180 municipis de la província, i en este acte el president de la Diputació, Alfonso Rus, ha mostrat «orgull i satisfacció» perquè este servei «pioner a nivell nacional» és ja «una realitat» i perquè «la seua posada en marxa arriba en un moment especialment delicat per als ajuntaments, marcats per les dificultats de la situació econòmica actual».

Rus apunta que  «la Central de Compres ofereix productes que suposen un cost important per als ajuntaments en les millors condicions econòmiques», per la qual cosa «contribueix notablement a alleujar els comptes dels consistoris valencians».

El president provincial ha manifestat que «el nostre objectiu és unificar esforços per comprar millor» així ha explicat que «s’han licitat ja la uniformitat de la policia local, els reguladors de fluix  elèctric i el subministrament d’energia elèctrica, que va a permetre als consistoris abaratir els costos de la seua factura de la llum». En este sentit Rus ha anunciat que «este mes es va a signar un conveni amb Iberdrola pel que els ajuntaments poden tindre un descompte de fins el 20%».

Altres productes que podrien entrar en esta centralització de compres  de productes i serveis, segons s’apunta des de la Diputació de València, serien el paper d’oficina, telefonia mòbil, equipament informàtic, samarretes de cotó, senyals de trànsit, uniformitat de brigades, equipament urbà i assegurances.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí