32 les propostes presentades per als pressupostos participatius de Xàtiva

0
1488
Imatge d'un dels tallers participatius de DecideiXativa

Per àmbits temàtics les propostes estan relacionades amb la mobilitat, el patrimoni, parcs i jardins, equipaments públics i foment de la participació

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut un total de 32 propostes per als seus pressupostos participatius DecideiXàtiva, de les quals 13 han estat elaborades als tallers de barri, 10 des del moviment associatiu i 9 per part de veïns  i veïnes a títol particular. Per àmbits temàtics les propostes estan relacionades amb la mobilitat, el patrimoni, parcs i jardins, equipaments públics i foment de la participació.

Este dimecres 14 de març, a les 19 h, tindrà lloc a l’Ajuntament la primera reunió del Consell de Ciutat per tractar sobre els projectes que la ciutadania ha presentat. L’òrgan constituït pel conjunt de la corporació, representants de tots els consells sectorials de Xàtiva, de les pedanies i de totes les associacions veïnals de la ciutat valorarà les propostes presentades al DecideiXàtiva 2018 i decidirà quines finalment aniran a consulta ciutadana que se celebrarà del 16 al 23 d’Abril.

A partir d’ara s’inicia una fase de valoració i estudi tècnic que durarà fins al 29 de març. Serà a la primer setmana d’abril quan el consell de ciutat decidirà finalment quines propostes van a consulta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí