32 alumnes de 0-3 anys de la Font de la Figuera comencen l’educació infantil de forma gratuïta

0
1090
L'escola 'Els Menuts' de la Font de la Figuera ja ha obert les portes del curs

32 xiquetes i xiquets ja disfruten de la gratuïtat de l’Escoleta Infantil “Els Menuts” el curs 2018-2019

L’Escoleta Infantil ‘Els Menuts” ja és gratuïta per a este curs (2018-2019), per a totes i tots els xiquets empadronats a la Font de la Figuera, en total, 32 xiquetes i xiquets. Amb esta iniciativa l’Ajuntament pretén fomentar i facilitar l’accés a la mateixa a totes les famílies de la Font de la Figuera, avançant un pas més i pensant en atraure la instal·lació de les famílies al poble, per frenar el despoblament que els municipis d’interior estan patint.

El Pressupost Municipal 2018 de la Font de la Figuera va fixar les seues línies directrius a frenar la despoblació del municipi. Una de les més importants ja es veu reflectida en l’inici del curs 2018-2019, amb la gratuïtat del primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys).

Tal com han manifestat l’alcalde, Vicent Muñoz, i la regidora d’Educació, Verónica Reyes, “agraïm l’ajuda de la Conselleria per poder dur a terme iniciatives com la gratuïtat del curs 2-3 anys, a la qual se sumarà la de l’ajuntament per als cursos 0-1 i 1-2 anys”. Però no serà l’única. Fa unes setmanes, el conseller d’Educació, Vicent Marzà, i la vicepresidenta de la Diputació, M. Josep Amigó, presentaven el Conveni de col·laboració entre institucions anomenat Pla de Manteniment d’Escoles i Centres Educatius 2018/2019 en el qual li corresponen a la Font de la Figuera 38.000 € per a l’Escoleta Infantil ‘Els Menuts’.

Tal i com ha manifestat l’alcalde, la voluntat del Govern Municipal és seguir complint els compromisos establerts amb la ciutadania i treballar de forma clara per implantar mesures que frenen i combatisquen el despoblament i animen a les famílies a quedar-se a viure a la Font”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here