30 rescats i 31 assistències, balanç d’estiu de les platges de Sagunt on ha predominat la bandera groga

0
1144
Imatge de la platja del port de Sagunt

Els dron de rescat s’han estrenat a Sagunt sense necessitat de llançar el salvavides en cap cas

El departament de Platges de Sagunt  ha fet un balanç positiu del dispositiu de vigilància i socorrisme que finalitza este dissabte 16. El regidor de Platges, José Vicente Muñoz, ha destacat que ha sigut un estiu “amb molta afluència de turistes, amb condicions de bany en les quals hem tingut bandera groga durant quasi tot l’estiu, i açò ha fet que les intervencions hagen sigut moltes, però afortunadament no hi ha hagut cap incident greu”.

Durant l’estiu s’han realitzat 30 rescats, 31 assistències (incloent cerca de xiquets perduts) i una atenció a una incidència. En la platja del Port de Sagunt s’han realitzat 26 rescats i 23 assistències; en la platja d’Almardà s’han realitzat 3 rescats i 8 assistències, i en la de Corinto s’ha realitzat un rescat i una atenció a una incidència (l’aparició en la vora d’una plataforma de grans dimensions provinent de la piscifactoria de Borriana).

A més, s’han realitzat eixides de vigilància i ajuda en els rescats amb el dron, sense necessitat de llançar el salvavides en cap cas. També s’ha utilitzat per a l’albirament d’objectes surant en el mar, així com el control dels corrents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here