3 detinguts acusats de robar 14.000 quilos de taronges a Vallada

0
1198
Imatge del vehicle interceptat a Villena

La Guàrdia Civil investiga a 3 homes a Alacant després de les investigacions realitzades pels Els Equips ROCA de Xátiva i Ibi

La Guàrdia Civil investiga a Alacant, a tres homes de 20, 23 i 40 anys com a presumptes autors del robatori a Vallada de més de 14 tones de taronges. Els tres investigats van ser sorpresos per una patrulla de seguretat ciutadana de la Guàrdia Civil, en la localitat de Villena, transportant 780 quilos de taronges en la seua furgoneta.

Les taronges, que estaven recentment tallades de l’arbre, no disposaven dels pertinents documents de traçabilitat, per la qual cosa els agents van decidir immobilitzar la càrrega per a determinar la seua procedència, quedant les mateixes en cambres frigorífiques per a evitar la seua degradació.

La recerca de la procedència, a càrrec de l’Equip ROCA (Robatoris en el camp) de la Guàrdia Civil d’Ibi, determine que les taronges, d’una varietat singular, podrien haver sigut sostretes en alguna localitat valenciana.

Posats en contacte amb agents de l’Equip Roca de Xàtiva, van tenir coneixement que en aqueixes dates s’havien denunciat el robatori de més de 14 tones de taronja en una finca de Vallada, que els seus treballadors van poder veure com tres homes sostreien taronges.

Després de realitzar diferents perquisicions, la Guàrdia Civil ha determinat que les taronges intervingudes havien sigut furtades de l’explotació de Vallada, sent retornats, els 780 quilos recuperats, al seu propietari.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí