27.000 persones assisteixen a Carlet a la 34a Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera Alta

0
397
Imatge de la 34 Trobada d'Escoles en Valencià de la Ribera Alta a Carlet

La trobada de Carlet va oferir 150 tallers i paradetes en les que van participar tant la comunitat educativa com les famílies

Carlet va acollir este diumenge la 34a Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera Alta a la que van assistir 27.000 perosnes, segons l’organització. Un “nou cau de riu humà” es com s’ha descrit des d’Escola Valenciana la cita que va tindre lloc a Carlet i en la que es van oferir 150 tallers i paradetes.

Sota el lema ‘Som i serem paraules’ de les trobades d’enguany, esta cita “té la funció d’escenificar el suport de les comunitats d’aprenentatge, els centres educatius i entitats a l’ensenyament en valencià i la dignificació de l’ús social de la llengua” ha manifestat el president de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, Joan Cortés.

“Una festa pel valencià però també una fita que vertebra la comarca amb la participació dels centres de tots els pobles” ha afegit Cortés. Un agraïment que l’ha completat l’Alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega al “professorat que ompli els somnis dels xiquets i les xiquetes que després transformen en paraules, i les paraules són estima a la llengua”.

La solta de trenta-quatre coloms i disparada de salves han representat el número de l’edició de la Trobada. A la vesprada serà el torn de la jornada gastronòmica ‘Més a gust en valencià’ i l’actuació musical de Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here