Vora 2.500 persones majors són usuaris de la Teleassistència de Diputació a la Vall, la Costera i la Canal

0
1077
Treballadors de la teleassistència de la Diputació de València

Amb el servei ‘a un botó de distància’ Diputació ofereix Teleassistència a les persones amb especial situació de dependència o soledat

Un total de 2.474 persones majors que viuen soles o estan en situació de dependència compten amb atenció sanitària ‘a un botó de distància’ en els municipis de les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida gràcies al servei de Teleassistència de la Diputació de València.

Este servei permet mantenir l’autosuficiència en la llar a les persones de més edat i en molts casos amb mobilitat reduïda. “Cada etapa de la nostra vida té une necessitats diferents i, quan arribem a certa edat, les limitacions físiques i la inseguretat d’estar sols a casa ens preocupa i també a les nostres famílies i aquestservei es revela com una de les millors opcions per a garantir una major seguretat, així com major independència i tranquil·litat”, assenyala la diputada de Salut, Benestar Social i Educació, Mercedes Berenguer.

De les tres comarques centrals, la Vall d’Albaida és, amb 1.207, la que compta amb un major nombre d’usuaris, seguida de la Costera, amb 915, i la Canal de Navarrés, amb 352. En l’actualitat, el servei arriba als 61 municipis que integren aquestes comarques, de manera que en tots ells hi ha almenys un usuari actiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here