25 xiquets de canals es podran beneficiar del programa d’atenció de menors en estiu

0
422
Ajuntament de Canals
Ajuntament de Canals

L’Ajuntament de Canals, a través del Departament Municipal de Serveis Socials, s’ha adherit al Programa d’Atenció a necessitats i inclusió social a Menors en 2016, una subvenció de 5.535 euros, de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per al desenvolupament de programes d’atenció de necessitats i inclusió social a menors i a les seues famílies en període estival.

El Consistori ha sol·licitat la seua participació en aquesta convocatòria d’ajudes, creant i desenvolupant el programa d’atenció a menors en període estival, engegant dos projectes. D’una banda, durant el mes de juliol i agost, els menors beneficiaris d’aquest programa, estan participant en els tallers d’estiu de la regidoria de Joventut.

En el projecte inclouen l’atenció a 25 menors durant els mesos de juliol i agost, en els quals els menors atesos es beneficiaran del servei de menjador i, a més, realitzaran, en horari de matí, activitats lúdiques, esportives i educatives i socioculturals.

Els requisits que han de complir els menors així com les seues famílies o unitats econòmiques de convivència són, tenir edats compreses entre 3 i 16 anys, amb veïnatge administratiu en el municipi de Canals, que la família o unitat econòmica de convivència no supere la renda per càpita anual i que els menors estiguen integrats en processos d’intervenció social, desenvolupats des del Departament Municipal de Serveis Socials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here