El Conservatori de Xàtiva rebrà 38.000 euros per millorar les seues instal·lacions

0
1463
Conservatori Lluís Milan de Xàtiva

Aquesta ajuda prové d’una adjudicació directa de la Diputació de València amb el seu Pla de Millora d’Espais educatius Municipals 2018-2019

El Conservatori Lluís Milan de Xàtiva rebrà una ajuda de 38.000 euros gràcies al Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 de la Diputació de València. Aquest programa, adreçat al finançament de millores als espais educatius municipals comptarà amb un pressupost global de 10,3 milions d’euros i tindrà un caràcter bianual.

El repartiment d’aquestes subvencions s’ha realitzat segons criteris objectius. El 44% del total es dedicarà a 86 municipis de menys de 5.000 habitants, inclosos dins del tram 1 del pla. El 30,7 % serà per als 46 municipis d’entre 5.000 i 20.000 habitants del segon tram, i el 25.5 % restant arribarà a les 69 localitats de més de 20.000 habitants, dins del qual es troba la nostra ciutat.

Tot i que l’Ajuntament de Xàtiva ja ha realitzat algunes tasques de millora a l’edifici del conservatori: s’han insonoritzat les aules, s’han arreglat i pintat les parets, s’ha dissenyat el pla emergències, i es continua treballant per millorar un edifici que havia estat descuidat durant molt de temps, la regidora de Conservatori i Sant Agustí, Empar Penadés, ha rebut amb bons ulls aquesta notícia i s’ha mostrat molt satisfeta ja que així
podrà materialitzar el seu projecte d’adequar el conservatori de Xàtiva per fer d’ell un centre de referència arreu de la Comarca. Segons ha manifestat Penadés, “La nostra idea és tindre el projecte preparat per quan s’aproven els pressupostos de l’any que ve. En arribar-nos la subvenció podrem posar-nos a treballar de seguida.”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí