Sanitat augmenta el seu compromís per a la construcció del nou hospital a Roís de Corella

0
686
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora delegada de Salut, Liduvina Gil, ha informat que la Conselleria de Sanitat ha comunicat a l’ajuntament de Gandia que augmentarà la inversió en el nou espai sanitari fins als 11 milions d’euros.

D’aquesta manera, un cop adjudicat i licitat el procés de l’enderroc, valorat en quatre milions d’euros, la Conselleria invertirà 7 milions d’euros en la construcció del futur Centre integral de Salut de la barriada que també contempla un Centre d’especialitats i una Casa de la Salut a l’estil del realitzat a l’Hospital de la Fe.

En total, està previst que l’actuació destine 6.000 m2 a la part sanitària i 4.000 m2 per a col·lectius relacionats amb la Salut com Parkinson, Alzheimer o sords, entre d’altres, a més d’una gran plaça per a ús dels veïns i espais habilitats per a conferències i necessitats de les associacions de la barriada. D’altra banda, el projecte preveu una reserva d’espais per construir en un futur un hospital de crònics.

Liduvina Gil també ha informat que paral·lelament a aquesta adjudicació, ja s’està treballant en el procés d’adjudicació per a la redacció del projecte de construcció per tal de reduir els temps de construcció.

“D’aquesta manera accelerem el procés, ja que no esperarem a finalitzar l’enderroc per iniciar la licitació de les obres de construcció”. “La Conselleria està compromesa amb Gandia i ha escoltat les nostres peticions. El barri de Roís de Corella es mereix solucions administratives àgils que ens permeten que el nou espai sanitari siga una realitat com més aviat millor i tot això ho està demostrant amb inversions reals previstes en els pressupostos”.

Finalment, Gil ha destacat que es preveu que les obres d’enderroc del vell edifici comencen abans de finalitzar aquest any.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here