200 persones gaudeixen a Ontinyent de les activitats del ‘Dia dels Museus’

CaixaBank - MyBox

0
1076
Una de les activitats del Dia dels Museus

L’Ajuntament d’ Ontinyent va organitzar rutes guiades, dansa i música en directe per dinamitzar la jornada dedicada als museus

Al voltant de 200 persones van participar el passat diumenge a Ontinyent de les activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia Europeu dels Museus, una jornada en la qual el consistori va programar rutes guiades, dansa i música en directe.

En concret, des de les 11:30 i en intervals de mitja hora, un grup de ballarines de l’Escola de Dansa Ópera ballaven per convidar als vianants a accedir al museu arqueològic MAOVA. A més a més, al Palau de La Vila, seu del Museu del Textil Valencià i del Museu dels Gegants i Cabets, es comptava amb quatre grups de música de cambra del Conservatori Professional de Música d’Ontinyent: un quintet de metall, trio de corda (2 violins i viola), duo de guitarres i trio de veus i piano, tots ells repartits per l’edifici.

A més a més, hi haurà dues visites guiades. Una d’elles al marc del programa ‘Majors Actius’ i altra per a públic en general, totes dues amb una durada aproximada de 1 hora i mitja, totalment gratuïtes i amb una degustació final de productes locals. La ‘ruta dels museus’ prevista per a aquest dia incloïa visites al Museu Fester, el Museu MAOVA, el Museu dels Gegants i Cabets i el Museu del Tèxtil Valencià, així com al propi Palau de La Vila.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, que coorganitzava l’activitat junt a la regidoria de Política Econòmica, tenia especials paraules d’agraïment “per a la implicació del Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis, i molt especialment al professorat i alumnat que sempre estan al costat de l’Ajuntament en estes iniciatives”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here