Més de 200 dels millors joves ciclistes valencians en el 15é Encontre Ciclista ‘Ciutat d’Ontinyent’

0
795
Ontinyent ha presentat una nova edició de la proposta esportiva

A partir de les 10h del diumenge 16 de setembre el polígon El Pla serà escenari d’una competició amb la que col·labora l’Ajuntament

Al voltant de 200 joves ciclistes de 5 a 14 anys procedents de tota la província de València es reuniran el pròxim 16 de setembre en el 15é Encontre Ciclista ‘Ciutat d’Ontinyent’. Aquesta jornada està organitzada pel Club Ciclista Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i Diputació de València, amb el patrocini de l’empresa ‘Family cash’. Els participants competiran, a partir de les 10:30 hores, en les categories Promeses, Principiants, Alevins i Infantils, totes elles dividides en dues categories, primer i segon any. L’acte començarà a les 10h del matí amb una gimcana que deixarà pas a l’inici de les carreres.

El recorregut, que tindrà com a punt d’eixida i meta l’aparcament del Family Cash, recorrerà el polígon El Pla i adaptarà la seua durada a cada categoria, sent els i les ciclistes de 14 anys els que realitzaran el recorregut més llarg de 20 quilòmetres. El director de l’escola, Emilio Solera, ha explicat que l’objectiu d’este encontre es que els xiquets i xiquetes “aprenguen ciclisme i s’ho passen molt bé”.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, recordava que “l’Ajuntament ha d’estar i esta en totes les entitats i continuarà donant suport a una associació que fomenta l’esport base i l’esport femení, que sempre han sigut un dels objectius principals de la regidoria”. A més, ha aprofitat l’ocasió per agrair al Club Ciclista Ontinyent el treball realitzat durant tot l’any que ha permès que “el ciclisme siga, possiblement, una de les disciplines que més ha augmentat el nombre de xiquetes i xiquets que la practiquen” explicava. Esta quinze edició de l’encontre situa a la capital de la Vall d’Albaida com un referent en matèria esportiva base.

El President del Club Ciclista d’Ontinyent, Juan Salmerón, ha volgut donar les gràcies a l’Ajuntament “perquè tots els anys es volca i ha volgut demanar disculpes per avançat a totes aquelles persones que pugueren sofrir alguna molèstia durant la celebració de les carreres” encara que la celebració de la trobada no afectarà al tràfic, ja que no s’inhabilitaren tots els accessos al polígon.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here