La Font de la Figuera avança amb el retorn de l’aigua a la Font de Baix, el Llavador i la Bassa de Reg

0
1631
Imatge de l'estat en el que va quedar el Minat de la Font de la Figuera

L’empresa pública TRAGSA ja ha iniciat les feines de neteja del barranc contigu al minat, primer dels passos perquè torne a fluir l’aigua en aquests símbols de la població

L’empresa pública TRAGSA es troba treballant en tasques de neteja del barranc contigu al tram del minat denyat a la Font de la Figuera i que ha afectat l’abastiment d’aigua a diversos punts. Amb estes obres, que han visitat recentment la regidora de Medi Ambient i Alcaldessa en funcions, Carmen Asensi, juntament amb la Regidoria, Verónica Reyes, es pretén eliminar el col·lapse que impedeix que flueixca l’aigua a la Font de Baix, el Llavador i la Bassa de Reg.

Carmen Asensi, lamenta la falta de sensibilitat del Ministeri de Foment en aquest assumpte, «les afeccions de les obres de l’autovia i la via fèrria van deixar uns danys per valor de prop 600.000 euros arran del temporal del mes de desembre de 2016 però Foment mira cap a un altre lloc, cosa que hem hagut de solucionar les valencianes i valencians a través de l’empresa pública TRAGSA».

Les feines de restabliment del minat segueixen el seu curs, sumades a la demolició d’un dels murs adjacents a aquesta part del minat, perquè puguen accedir les màquines. Però, prevenint també en aquest mur una comporta que evitarà que les possibles i futures fortes pluges accedeixquen als voltants de la Cooperativa La Viña.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí