El Ministeri reconeix Gandia com a Ciutat de la Ciència i la Innovació

0
407

[Img #29828]L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, han estat les encarregades de recollir el guardó que tanca el triangle de distincions del qual també formen els reconeixements de Ciutat Educadora i Universitària.

El distintiu permetrà impulsar actuacions relacionades amb la investigació i treballar amb altres municipis capdavanters en la matèria. Es podran realitzar actuacions per innovar com la modernització i aplicació de noves tecnologies per al Turisme o convenis de dinamització empresarial. D’aquesta manera, les empreses radicades a Gandia podran accedir a més mecanismes i eines a l’hora de treballar en l’àmbit nacional i internacional.

Després de rebre el reconeixement, Alícia Izquierdo ha assegurat que “se’ns reconeix el treball fet, però també les propostes i les actuacions de futur: Des de l’Observatori Econòmic, el nou concepte d’Urbalab, la càtedra d’Innovació de la UPV, els convenis de dinamització empresarial amb empreses de Gandia i la comarca, els programes de noves tecnologies aplicades a la gestió del turisme o l’ambiciós projecte de modernització de l’administració electrònica de l’Ajuntament que està desenvolupant el company, José Manuel Prieto. Vull donar les gràcies a les entitats i empreses que han avalat la candidatura. El nostre premi és que anem a treballar en xarxa amb altres ciutats, compartir projectes, il·lusions, anem aprendre’n…”

Diana Morant ha volgut incidir que “amb aquest guardó es reconeix la feina de l’actual corporació i la importància del teixit empresarial a més de la feina que realitza la UPV o els projectes d’eficiència energètica i modernització de l’administració. En definitiva, és un premi que reconeix la bona feina que s’està fent” i afegia que “aquest any vam entrar a formar part de la Xarxa vuit ciutats de les quals quatre són valencianes, una dada que deixa clara l’aposta que s’està fent a la Comunitat”.

Finalment l’alcaldessa ha afegit que “ser una ciutat que aplica el coneixement al seu desenvolupament beneficia el conjunt de la ciutadania, ja que les innovacions es traslladen al teixit empresarial el que acaba generant noves oportunitats de negoci i ocupació”.

 

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací