Oliva realitza un tractament específic i urgent al Teatre Olímpia per previndre la possible aparició de puces

CaixaBank - MyBox

0
467

[Img #29744]L’actuació es va dur a terme este divendres pel matí, immediatament en tenir coneixement del cas, a través de l’empresa «Compañía de Tratamientos Levante S.L.», adjudicatària del servei de control i seguiment de plagues en espais públics, zones urbanes i edificis públics municipals. 

Val a dir que el Teatre Olímpia ha rebut el tractament preventiu anual contra les plagues el mes de juny d’enguany, que el 14 d’octubre es va revisar, tal com mostra la documentació que s’adjunta. 

De fet, des de 2016 el govern municipal ha incrementat els recursos econòmics i materials destinats al control de plagues, contractant un pla integral de seguiment i control de plagues en espais urbans i edificis públics per valor de 45.000 euros. 

A través d’aquest pla, a més del control dels edificis públics, de la xarxa de clavegueram i d’altres espais públics, s’ha posat en funcionament un número de telèfon d’atenció ciutadana (661 343 504) per rebre directament denúncies dels ciutadans en aquesta matèria.

 

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací