Correus presenta un mata-segells turístic dedicat al Palau Ducal dels Borja de Gandia

0
450

[Img #29734]Aquest mata-segells està dissenyat perquè filatèlics i clients puguen cancel·lar els seus enviaments postals amb aquesta imatge on, a més, es llig el motiu del mata-sellegs i la data de l’enviament. Estarà disponible de forma permanent en l’oficina de Correus (carrer Sant Rafael, 21) per a qui ho sol·licite en el moment de realitzar els seus enviaments.

A l’acte de presentació hi han acudit l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el director de l’oficina de Correus, Jesús María García; el director del Palau, Josep Lluís Ferrer i els  representants de la Federació d’Associacions Filatèliques de la Comunitat Valenciana, Francisco Querol i Ricardo García.

Els mata-segells turístics s’emmarquen dins d’una campanya iniciada per Correus en 2015. Des d’aleshores s’han emès diversos mata-segells per a col·laborar amb la difusió d’imatges de llocs i festivitats emblemàtiques de diferents localitats a través dels enviaments postals. 

L’alcaldessa ha assegurat que la iniciativa permetrà que, de manera permanent, l’edifici en el qual va nàixer sant Francesc de Borja (IV duc de Gandia) fa 506 anys es conega fora de les nostres fronteres i, al mateix temps, que es promocione turísticament la nostra ciutat. 

“Perquè el que estem venent amb el Palau Ducal estampat al mata-segells és cultura, història i art. I de tot això en sap i molt la nostra ciutat. Per això, ens agrada tant aquest projecte, perquè encaixa perfectament amb el nou model turístic pel qual està apostant, de manera decidida, el govern de Gandia. Gandia representa eixa diversitat de productes únics i identitaris que podem oferir amb orgull a tot el món. I, hui, amb este mata-segells i el nostre Palau Ducal, tornem a fer-ho”.

 

Visites teatralitzades

La Fundació del Palau Ducal tampoc s’atura a l’hora de promocionar el seu atractiu. Recentment, va presentar les visites teatralitzades que s’estan fent els diumenges alterns, sota el títol Les dones Borja i el Ducat de Gandia, amb la intenció de donar a conèixer al públic els personatges femenins del Ducat.

“Gandia, com podeu comprovar, i d’això també s’han adonat els amics de Correus, no sols és una destinació turística de sol i platja: atresorem moltíssims espais emblemàtics que la dignifiquen. Gandia també és bressol dels Clàssics més reconeguts del Segle d’Or de les Lletres Valencianes: Ausiàs March, Joanot Martorell i Joan Roís de Corella, també vinculats al Palau Ducal. Aquesta és la ciutat que ens enorgulleix i aquesta és la ciutat que, amb la imatge del Palau Ducal, recorrerà el món, a través dels enviaments postals de Correus”.

Per últim, ha animat la ciutadania a demanar el mata-segells en l’oficina de Correus i felicitar els Nadals amb una imatge tan bonica i important per a nosaltres com és el Palau Ducal.

 

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací