El govern de Gandia presenta públicament a la nova associació ISCANA

0
463

[Img #29707]“Som un grup de professionals amb anys de trajectòria en el camp de l’educació i l’acompanyament social. El nostre àmbit d’actuació és principalment al costat de les persones pertanyents a col·lectius en risc d’exclusió social, encara que treballem per, para i amb la societat en general. Equip enriquit amb professionals del món de l’educació canina, sensibilitzades amb el respecte, i l’empatia. ISCANA uneix el valor de la intervenció socioeducativa amb la integració en l’entorn natural”.

Entre les finalitats de l’associació destaca promoure el benestar de les persones pertanyents a col·lectius en risc d’exclusió social; afavorir la presa de consciència de la societat en general a favor de les persones en risc d’exclusió social; normalitzar les necessitats especials en la societat; desenvolupar el reconeixement, expressió i maneig de les emocions; afavorir en els xiquets i xiquetes el desenvolupament i maduresa positiu; promoure el desenvolupament d’actuacions per a la millora social de la joventut; tractar la problemàtica de menors víctimes de violència directa o indirecta; facilitar l’apoderament de les dones en risc; millorar les relacions inter i intrapersonales promoure la intel·ligència emocional i la neurolingüística; desenvolupar actituds socializadoras i d’autonomia personal; exercir, divulgar i promocionar les intervencions assistides amb animals, com a mètode d’actuació en tots aquells àmbits en els quals les mateixes siguen d’interès; impulsar el desenvolupament de l’oci i temps lliure mitjançant activitats en el medi natural o altres espais, sempre que siga possible en contacte amb animals; desenvolupar, a través de l’educació, una consciència ètica basada en el respecte cap als valors ambientals; impulsar l’educació ambiental aplicada a la cooperació social; sensibilitzar en el respecte als animals; transmetre el grau de compromís i la responsabilitat que s’adquireix en fer-se càrrec d’un ésser viu; reivindicar el valor social, pedagògic i terapèutic dels animals i el medi ambient.

 

Presentació en societat

Iscana es donarà a coneìxer el pròxim dissabte, 10 de desembre, des de les 10 fins a les 14 hores, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. En dos espais. Així, a partir de les de 10 h, al jardí de la Marquesa, hi haurà tallers de manualitats, d’expressió corporal i riures, Dog dancing i una gimcana canina.
Paral·lelament,  a les 12 hores, a la sala B, està prevista una taula d’experiències amb la participació de l’Associació La Rosa dels Vents, per la igualtat de gènere, el Centro de Día Los Brezos, Astea Safor i el CRIS La Safor. 

 

 

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací