Creu Roja Oliva i tècnics de Benestar Social treballen conjuntament el projecte “Segona Oportunitat”

CaixaBank - MyBox

0
673

[Img #29700]La reunió realitzada forma part de la coordinació entre les dos entitats per tal que els objectius del projecte tinguen l’impacte social esperat. “L’Escola de Segones Oportunitats es una iniciativa de caràcter comunitari on es desenvolupa un treball en xarxa intern i amb els agents de l’entorn que treballen amb aquest col·lectiu, i en especial amb els serveis públics”, assenyala Aixa Cortés, tècnica responsable de la direcció del dit projecte social.

El projecte Escoles de Segona Oportunitat s’emmarca en el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil de Creu Roja Espanyola i està finançat pel Fons Social Europeu. Aquest projecte té com a finalitat la millora d’ocupabilitat i incrementar les oportunitats laborals de joves desocupats de entre 16 i 29 anys que abandonaren els estudis en edats primerenques, que estiguen desocupats. Les Escoles de Segona Oportunitat tracten de garantir una sòlida integració social.

Tant els tècnics de l’Ajuntament de les àrees implicades, com ara ADL, Joventut i Benestar Social, com Creu Roja, recomanaran als usuaris dels serveis públics i ampliaran la informació dels interessats a accedir.

“L’ajuntament d’Oliva aporta una estreta col·laboració amb aquest programa perquè està destinat a satisfer diferents necessitats en la gent jove que desitja poder tindre una segona oportunitat. I és la nostra obligació contribuir a que ho puguen aconseguir” afegeix Àlex Salort, regidor de Benestar Social i Joventut.

 

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací