Gandia retirarà 300 pals i cablejat de la ciutat i la platja

0
450

[Img #29231]Segons han explicat tècnics municipals, en la majoria dels casos, els elements aèris i terrestres que omplin la imatge de carrers de la ciutat no corresponen a infraestructures del propi municipi, sinó de les dues empreses de telefonia i electricitat amb les quals s’ha arribat a un acord.
 
Les dues mercantils s’han compromés a abordar les més de tres-centes actuacions que hi ha damunt la taula i que afecten tant els carrers de la ciutat (amb especial atenció al centre històric i carrers per a vianants) com de la platja. 

Els treballs han començat al carrer Mesquita del Raval, que és el tram que va des de la plaça del Prado fins a la plaça Sant Josep. Pròximament, es llevaran alguns dels cables de Sant Francesc de Borja i es desmuntaran els cablejats d’una campanya de promoció comercial que es va realitzar durant l’anterior legislatura i que encara pengen en els carrers del centre de la ciutat.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha valorat positivament l’acord al que ha arribat l’Ajuntament amb les dues empreses i ha destacat que la bona relació amb les empreses “sempre genera bons fruits”. La primera autoritat ha afegit que després de l’època d’impagaments de l’anterior govern popular, “tornar al camí de les bones relacions i del pagament puntual als proveïdors ens permet poder tornar a arribar a acords d’este tipus, perquè nosaltres sí que estem complint”. 

Morant ha recordat que Telefónica invertirà 4,5 milions d’euros en la ciutat per dotar de tecnologia de fibra òptica un total de 22.000 vivendes, i als distints polígons industrials de la ciutat, que podran veure millorades les seues prestacions, no només d’internet sinó també de televisió digital. 

 

Per a vore altres notícies destacades, punxa ací