Els finalistes del Individual de Raspall es decideixen als trinquets de Piles i Bellreguard

0
1075

[Img #29175]El rest de Piles va ser el primer jugador classificat per a les semifinals, al superar en la seua eliminatòria de quarts de final a Miravalles pel resultat de 25 per 15, un duel en el qual va haver de remuntar un 15 per 5 en contra.  El de Piles va tindre més dificultats de les previstes per classificar-se per aquesta ronda de semifinals i únicament ho va poder aconseguir degut a que va templar els nervis en els moments decisius i va suportar millor el desgast físic que el seu contrincant.
 
Per la seu part, Sergio va aconseguir una victòria molt més senzilla en la ronda de quarts de final  al superar a Pepe de la Llosa de Ranes per un contundent 25 per 5. El de Genovés va controlar en tot moment l’eliminatòria i va imposar els seus poders, a pesar d’això Pepe de la Llosa va tindre diversos Vals per a tancar algun joc però finalment no ho va poder aconseguir.
 
El duel a Piles a priori es pronostica molt igualat, encara que lleugerament decantat per al jugador local Punxa. Això sí, els dos jugadors lluitaran per classificar-se per a la seua primera final del Individual i un factor decisiu pot ser començar al dau, és a dir guanyar la reballada.
 
La segona eliminatòria de semifinals es disputarà demà al trinquet de Bellreguard i en la mateixa seran de la partida el vigent campió de la competició, Moltó de Barxeta i el jugador que es perfila com al seu principal rival en les pròximes edicions del Individual i inclús en aquesta, Ian de Senyera. 
 
Es tracta d’una eliminatòria entre dos joves però consagrats rests, Moltó als seus 24 anys és l’actual campió del mà a mà, mentre que Ian de Senyera que complirà 20 anys el pròxim 3 de Desembre ja ha disputat la final de la Lliga Professional, a més de ser campió del Individual Sub-23 de Raspall en 2014. En definitiva, un gran duel que els aficionats al raspall esperen vore en nombroses ocasions i en futures finals dels tornejos més importants de la modalitat.
 
En aquesta semifinal de la trenta edició del Individual, partirà com a favorit Moltó de Barxeta que intentarà imposar la seua major experiència i el fet de ser l’actual campió, per superar la pegada i potencia del rest de Senyera que anirà a per totes i partirà amb “l’avantatge” de no tindre res a perdre.

Per a vore les notícies destacades, punxa ací