Creama Dénia ofereix un programa formatiu de serveis auxiliars de comerç per a joves de 16 a 21 anys

0
469

[Img #28939]Igual que el de perruqueria i estètica que Creama Dénia imparteix des de fa anys, aquest programa constitueix una oferta formativa adaptada a les necessitats específiques de l’alumnat que ha abandonat l’ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l’Educació Secundària Obligatòria i té com a objectius finals la inserció laboral dels joves o la seua reincorporació al sistema educatiu.

El curs, que començarà el pròxim mes de novembre i finalitzarà al juny de 2017, busca preparar als joves per a treballar en el sector comercial (supermercats, tendes, magatzems, centres de distribució, etcètera). Combinarà una part teòrica, en la qual s’abordaran, entre altres continguts, tècniques de marxandatge, preparació de comandes i venda de productes, tractament informàtic de dades, operacions auxiliars de magatzematge i tècniques d’atenció al client, amb pràctiques en empreses.

El curs ofereix un màxim de 15 de places i ja està obert el termini d’inscripció. Les persones interessades han d’acudir a les oficines de Creama Dénia (carrer del Nou d’Octubre, s/n), de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14 hores.