Álvaro de Castells campió “XI Individual sub-16 d’escala i corda”

0
503

[Img #28399]En el trinquet d´Alcàsser es va disputar la fase final de l’Individual sub-16 d’escala i corda, amb la presència dels millors quatre jugadors d’aquesta edició: Lluís CPV Agost, Adolfo CPV Alginet, Álvaro CPV Castells i Jesús CPV Llíria. En la primera semifinal, Lluís d’Agost guanya 60 a 50 a Jesús de Llíria. La partida va ser molt disputada i igualada. En la segona semifinal, Álvaro de Castells va sorprendre a Adolfo d’Alginet, amb un joc basat en la força, 60 a 35. Després d’aquesta partida el jugador d’Alginet es va haver de retirar de la competició per una lesió en la mà. La gran final, la van disputar dos jugadors de la província d’Alacant, Álvaro de Castells i Lluís d’Agost, una final inèdita i sorprenent. Els dos jugadors han acabat en gran forma aquesta temporada i van demostrar la seua qualitat i nivell. En la gran final, novament la pegada d’Álvaro de Castells va ser determinant i va guanyar per 60 a 35.
Van lliurar els diplomes als finalistes, el regidor d’esports d´Alcàsser, Paco Marí i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando.

Podium de tecnificació de el “XI Individual sub-16 escala i corda 2016”: 1º – Álvaro CPV Castell de Castells 
2º – Lluís CPV Agost 
3º – Jesús CPV Llíria 
4º – Adolfo CPV Alginet

En l’Individual sub-18 d’escala i corda, van guanyar les seues partides David CPV Algimia, Jesús CPV Baronia, Mellado CPV Meliana, Álvaro CPV Massalfassar. Aquesta vesprada en el trinquet de Sueca, jugaran Julio d’Alginet i Álvaro de Castells. També aquesta vesprada, a Petrer jugaran Sáez i Luis Miguel, tots dos jugadors de l’escola de Mutxamel.