Anabel, Amparo, Mar i Eva María jugaran la gran final de el “I Circuit sub-23 de raspall”

0
628

[Img #28371]Aquesta vesprada en el trinquet d’Alcàsser s’han decidit els equips que jugaran la gran final de el “I Circuit sub-23 de raspall”, després de tancar-se la primera fase de la competició. S’han disputat les partides de la 3ª jornada, amb punts molt importants en joc que decidien que equips jugarien la final de Pelayo. La primera partida de la vesprada corresponent al grup B, ha enfrontat a l’equip de Mónica de Massamagrell i Noelia de Beniparrell davant l’equip d’Andrea de Montserrat i Victòria de València. Una partida on els tres equips del grup tenien opcions de passar depenent del resultat d’aquesta última jornada. L’equip d’Andrea ha aconseguit donar la sorpresa i guanyar a l’equip de Mónica, per tres jocs de diferència, deixant el grup amb els tres equips empatats a tres punts. La partida ha estat molt igualada i després de la igualada a 10, en el quint joc de la partida, l’equip d’Andrea ha guanyat el “traure” a l’equip de Mónica, jugant al rest. A partir d’este moment Andrea i Victoria han sigut més regulars que les seus rivals i han guanyat els jocs restants per a tancar la partida. Els resultats de la competició han deixat en primer lloc a l’equip de Mar de Bicorb, que no ha jugat hui però que s’ha beneficiat d’aquest resultat.

[Img #28370]En la segona partida de la vesprada corresponent al grup A, s’ha enfrontat l’equip d´Anabel de Tavernes Blanques i Amparo de Moncada a l’equip de Joana de Tavernes Blanques i Myriam d´Alquería d´Asnar. Una partida molt igualada i que ha guanyat l’equip d´Anabel i Ampare, per a passar a la final de forma invicta i demostrant un gran joc. Joana i Myriam han lluitat però no han pogut amb les dos jugadores del CPV Borbotó que han demostrat un gran nivell al llarg de la competició.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El “X Individual sub-23 de raspall” arrancarà a la Llosa de Ranes i Bellreguard

Resultats de les partides de la 3ª jornada del Circuit sub-23 de raspall: 
– Mónica CPV Borbotó i Noelia CPV Beniparrell – 10 – Andrea CPV Montserrat i Victoria CPV Rafelbunyol – 25
– Joana CPV Tavernes Blanques i Myriam CPV Alquería d´Asnar – 15 – Anabel CPV Borbotó i Amparo CPV Borbotó – 25
Classificació final de la primera fase “I Circuit sub-23 de raspall femení”; 
GRUP A: 
1º – Anabel CPV Borbotó- Amparo CPV Borbotó – 6 pts 
2º – Ana CPV Beniparrell – Paula CPV Tavernes Blanques – 2 pts 
3º – Joana CPV Tavernes Blanques – Myriam CPV Alquería d´Asnar – 1 pts
GRUP B: 
1º – Mar CPV Rafelbunyol – Eva CPV Montserrat – 3 pts (+5) 
2º – Andrea CPV Montserrat – Victoria CPV Rafelbunyol – 3 pts (+5) 3º – Mónica CPV Borbotó – Noelia CPV Beniparrell – 3 pts (-5)
En el trinquet de Pelayo, s’enfrontaran l’equips d´Anabel del CPV Borbotó i Amparo del CPV Borbotó contra l’equip de Mar del CPV Rafelbunyol i Eva María del CPV Montserrat, dissabte que ve 8 d’octubre.