Entrenadors i monitors de les escoles de Oliva, Vilallonga, El Verger y Sella, premiats al “XXV Dia de la Pilota”

0
487

Els premiats han resultat Ana Belén Giner Facila, millor monitora de la modalitat d´One Wall, responsable de l’escola de Borbotó, CEIP Fernando Rodríguez Fornos i IES Patraix. Millor monitor de la modalitat de frontó valencià, Javi Ruiz, un dels responsables de l’escola del Puig. Carlos Salmerón, un dels responsables de l’escola de Montserrat serà el millor monitor de la modalitat de galotxa.

[Img #26892]Jesús Vidal Climent, millor monitor de llargues, com a responsable de l’escola de Sella. Abelardo Martinez, responsable de l’escola de Petrer ha sigut triat millor monitor d’escala i corda. Xavi Artes, responsable de les escoles d’Oliva i Vilallonga, ha sigut triat millor monitor de la modalitat de raspall. Entre els entrenadors que dirigeixen equips femenins, han triat a Basilio Sánchez com el més destacat aquesta temporada, per la progressió i treball en l’escola de Beniarbeig-El Verger.

Aquesta temporada ha sigut triat com a millor monitor de pilota valenciana a Raúl Herrera, responsable de les escoles d’Alfara d’Algímia i Algímia d’Alfara, un dels monitors que aquesta brillant pel seu bon fer en les últimes temporades i una de les persones millor valorades del nostre esport autòcton en l’àmbit de la formació. Ells/es han aconseguit aquest reconeixement per part dels seus companys pel treball que realitzen setmana a setmana en les seues localitats on els ajuden tècnics, juntes directives, pares i amics per a educar i formar als xavals.

 

Para ver las noticias más destacadas de hoy, pincha aquí