Bétera comença les obres del nou col•lector amb la subvenció de la Diputació de València

0
414

El projecte ho executa la empresa local Giserco Innova, S.L., y es preveu que el nou col•lector estiga acabat a mitjan mes de juny. Pel seu mal estat destaca, d’entre les zones que presenten habitualment problemes d’embussos, aquesta xarxa que discorre per l’Avinguda Vicente Cremades, en la qual en els últims anys s’han donat greus problemes d’embussos i problemes d’inundacions amb pluges.

Aquesta zona es correspon amb l’eix principal que travessa el nucli urbà, es a dir, la carretera Burjassot- Torres-Torres, que és el vial utilitzat per anar cap a Nàquera o cap a Godella. Per això la importància que té la renovació d’aquest col•lector, perquè els problemes no afecten el trànsit que circula per allí, tant entre setmana, atés que és el camí que condueix a la Base Militar, com en caps de setmana.

La xarxa de col•lectors en el nucli urbà de Bétera és, en la seua major part, una xarxa unitària molt deteriorada, ja que es tracta d’antigues séquies o bé tubs que han anat perdent secció pel pas del temps i l’ús.