Compromís exigeix la dimissió de César Sánchez per les obres de la N-332

0
377

[Img #23761]Compromís impugnarà així l’acord per a la concessió de la subvenció a l’Ajuntament de Calp per trobar-hi condicions per a la seua nul•litat per vicis en el consentiment i per connexió amb un possible delicte. El grup afirma que hi ha hagut una aprobació accelerada del projecte per part de la Diputació, i que els ingresos de familiars directes de Sánchez podríen ser molt superiors del conveni firmat.

També estima l’existència d’una responsabilitat de tipus administratiu, que pot arribar a ser penal si es demostra la negociació prohibida i l’abús de les seues funcions. Els del grup insten a César Sánchez a assumir la seua responsabilitat política i dimitir.
“Des del principi ha existit un inusual interès en accelerar aquest projecte, i ha estat una setmana carregada de tensions i amenaces davant el treball de fiscalització de Compromís”, remarquen des de la coalició.

 

César Sánchez es defén

En una entrevista a valenciaplaza.com, César Sánchez ha intentat defensar-se de les acusacions de Compromís davant posibles irregularitats en el projecte de la N-332: “Jo no decidisc per on passa la carretera ni on s’ha d’ubicar una rotonda. Són decisions tècniques. Els que han decidit on s’ubiquen i sobre quin sòl, són els professionals tècnics de la Generalitat Valenciana, a través d’un estudi de planejament, i els del Ministeri de Foment “.

El president de la Diputació creu que tot aixó és un acte de precampya electoral i ha asegurat que no va participar en el conveni d’expropiació de terrenys en el municipi de Calp ni tampoc en el ple del consistori en què es van ratificar aquests acords amb els propietaris afectats.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Benidorm refuerza la seguridad en los barrios con la implantación de la policía comunitaria