Compromis en La Ribera Baixa qualifica “d’inhumà” el servei d’ambulàncies de l’Hospital de la Ribera

0
407

[Img #20751]Segons assenyala Ortega “una mateixa ambulància arreplega a diversos malalts des de les 12:30 hores i no acaba el servei de recollida per la comarca fins que arriba a l’Hospital a les 14:30 hores. Alguns d’estos pacients acaben la seua diàlisi a les 18:30 hores però fins les 20:30 hores no són retornats per l’ambulància a les seues cases”.
“Es tracta de malalts –ha afegit la diputada de Compromís- que en alguns casos pateixen un estat molt avançat de les seues malalties i als que se’ls ha prescrit estar gitats i en repòs el màxim temps possible, els quals no poder seguir eixa recomanació mèdica perquè el deficient servei d’ambulància de l’Hospital de la Ribera els obliga a estar hores rondant en el vehicle i esperant assentants en el centre hospitalari després de la seua diàlisi fins que l’ambulància els retorna a les seues llars”.

Ortega ja ha mantingut una reunió amb el Comissionat del departament de salud de la Ribera per exposar-li esta problemàtica i així mateix el seu grup registrarà en Les Corts una iniciativa parlamentària perquè s’apliquen mesures per millorar la situació dels pacients que reben diàlisi a l’Hospital de la Ribera.
Segons Ortega “no podem permetre que estes persones, amb una salut molt delicada, estiguen patint este tracte inhumà a l’hora de rebre el seu tractament. S’ha d’obligar a l’empresa que gestiona este servei a prestar-lo d’una manera que no vaja en detriment del benestar dels pacients”.