15 nous treballadors s’incorporen al Programa de Polítiques Inclusives de Xàtiva

0
2007
Els treballadors han sigut rebuts a l'ajuntament

La segona fase d’aquest programa de Benestar Social suposa una inversió de més de 102.200 euros

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo han rebut aquest matí a l’Ajuntament de Xàtiva als quinze nous treballadors de la segona fase del Programa de Polítiques Inclusives, que respon a un perfil de persones usuàries habituals per tal d’abordar la inclusió des de la pròpia concepció de treball com a element estructural de la vida.

«Aquest programa porta en marxa des de la passada legislatura i busca que la situació de complicació laboral que travessen aquestes persones es puga solucionar almenys durant els sis mesos de treball que se’ls ofereixen», ha expressat l’alcalde Roger Cerdà, qui s’ha dirigit als nous treballadors desitjant «que doneu el màxim i s’esforceu, tenint clar que aneu a ser la cara de l’Ajuntament», esperant «que aprofiten aquests sis mesos per a dependre un ofici i millorar la situació de vida a nivell personal».

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha declarat per la seua part que «aquestes persones van a estar treballant amb nosaltres a l’Ajuntament, formant part de serveis municipals en els que estaran com a personal laboral, representant al consistori».

Les persones incorporades des de hui desenvoluparan la seua tasca a diferents indrets municipals com ara el Museu Faller, el JOC, el Castell de Xàtiva, Sant Agustí, Sant Domènec, Casa de Cultura, Llar del Jubilat, CCX i Casa de les Dones; a més d’alguns departaments del propi Ajuntament com Serveis Socials i Alcaldia.

L’ampliació d’aquest programa de Polítiques Inclusives, del que s’han beneficiat 33 persones en aquest any 2019, suposa una inversió de més de 16.000 euros per a aquest 2019 i 86.000 euros en 2020 per part de la Regidoria de Benestar Social. De fet, el pressuposto 2020 de l’Ajuntament de Xàtiva reflexa un crèdit per import de 100.000 euros destinats a aquest Programa de Polítiques Inclusives.

Els beneficiaris d’aquesta fase són usuaris habituals en serveis socials de l’Ajuntament de Xàtiva, majors de 18 anys i es troben en situació de llarga aturada, empadronats a la ciutat amb un mínim de sis mesos i famílies catalogades en risc d’exclusió, entre altres requisits.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí