15 empreses opten a fer les obres de la rotonda de l’Avinguda de Torrefiel d’Ontinyent

0
1021
Imatge del projecte de la rotonda de Torrefiel d'Ontinyent

L’obertura dels sobres finalitzarà el 6 d’octubre per dur a terme en 2018 unes obres licitades per la Conselleria d’Habitatge per import de 947.000 euros

Els tràmits per fer realitat la reclamada rotonda d’accés a Ontinyent per l’Avinguda de Torrefiel segueixen avançant. Un total de 15 empreses opten a executar estes obres promeses que han estat paralitzades durant 9 anys i que eren presentades a la ciutat el passat mes de maig per la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador.

El pressupost és de prop d’un milió d’euros, amb una durada prevista de les obres de 12 mesos, sent l’objectiu de la Conselleria poder començar-les en el primer trimestre de 2018. La Consellera María José Salvador ha manifestat que “s’està avançant molt per a fer possible aquest important projecte reivindicat des de fa anys pels veïns i veïnes d’Ontinyent i que gràcies a la col·laboració entre aquesta Conselleria i l’actual Ajuntament es materialitzarà molt ràpid”.

Cal recordar que la Conselleria publicava en juny al DOCV la licitació de les obres de la nova rotonda en la intersecció dels carrers Comte de Torrefiel i Dos de Maig d’Ontinyent, amb un pressupost base de licitació de 947.177 i fixant-se el termini de presentació d’ofertes fins al 7 de setembre. Una volta presentades estes ofertes, el següent pas serà l’obertura dels sobres, que finalitzarà el 6 d’octubre, i que donarà pas a l’inici de la intervenció a principis de 2018.

El projecte contempla la construcció d’una rotonda d’accés a la carretera CV-81 que facilitarà l’entrada al nucli urbà al mateix temps que resoldrà els accessos al polígon industrial i a la zona de desenvolupament urbanístic situada a l’entorn de la carretera. Les obres previstes inclouen també l’adequació de la passarel·la que dóna accés a l’Institut d’Educació Secundària de l’Estació i a la zona urbana adjacent així com la construcció d’una nova rampa preparada per a l’ús de persones amb mobilitat reduïda. L’execució d’aquest projecte també va a suposar una notable millora de la seguretat vial i la mobilitat de vianants i ciclistes, ja que el carril bici que s’incorpora s’enllaçarà amb el de la xarxa urbana ja existent.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Cau una banda que va robar cinc tones de roba usada a Benigànim

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here