14 desocupats s’incorporen a la Mancomunitat de la Vall d’Albaida a través del programa Avalem Joves

CaixaBank - MyBox

0
1605
La contractació es farà gràcies a una subvenció de 240.000 euros

L’objectiu és promoure la inserció al món laboral de joves menors de 30 anys

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha incorporat al seu equip de treball a 14 joves a través d’una subvenció de 240.915,26 euros del programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana, una iniciativa finançada a través del Fons Social Europeu i que té com a objectiu promoure la formació i l’ocupació dels joves valencians. Tots aquests joves compleixen els requisits necessaris: ser menor de 30 anys, desocupat i estar inscrit en el Sistema de Garantia Juvenil.

D’una banda, s’han contractat 11 joves no qualificats (EMPUJUS) per als departaments de Promoció Econòmica, Cultura, Turisme i el Projecte Trèvol. D’altra, també s’han incorporat altres 3 joves qualificats (EMCUJUS) als departaments de Secretaria, Esports i Turisme. Entre aquests joves es troben psicòlegs, treballadors socials, guies turístiques, tècnics i auxiliars administratius, monitors de temps lliure, tècnics de medi ambient, dissenyadors gràfics, filòlegs, tècnics d’esports i personal per al manteniment d’edificis.

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el seu president en funcions, Vicent Gomar explica que “és molt positiu que s’impulsen aquest tipus de programes amb els quals donem l’oportunitat als joves de formar-se, promovent la seua inserció al món laboral i fent-lo de manera que coneixen, a més, com funciona l’administració pública”. Gomar donava la benvinguda a aquestes incorporacions i incidia que “esperem que la seua experiència a la Mancomunitat de Municipis de la nostra comarca siga fructífera i satisfactòria per a tots ells” concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here