Més de 13.000 usuaris van consultar el nou portal web de la Fira de Xàtiva

0
1104
Imatge de la web de la Fira de Xàtiva

L’origen de les visites es va centrar a València, seguida de Barcelona, Madrid i Alzira, i a continuació la ciutat de Xàtiva

Les dades recopilades des del 27 de juliol, data de publicació fins a la finalització de la Fira mostren que 13.538 usuaris van accedir al nou portal de la Fira de Xàtiva firaxativa.com, consultant-se un total de 47.179 pàgines. Des dels primers dies d’agost, la pàgina va rebre una mitjana de 500 usuaris diaris, produint-se una pujada de visites els dies previs a la inauguració: el diumenge 13 van accedir 1.050 usuaris, el dilluns 14, dia de la inauguració, 1700 usuaris i el diumenge 15, primer dia de la fira, 2.080 usuaris van visitar la nova plataforma digital.

La secció informació per a firers, on els comerciants poden consultar la nova ordenança de la Fira així com tots els tramites administratius per a la present i següents edicions, va obtenir un total de 574 visites en el període citat.

L’origen de les visites ha sigut principalment per enllaços de referència, destacant com a portes d’entrada la pàgina de l’Ajuntament i la pàgina de turisme, xativaturisme.com. Aquesta última es troba posicionada en els primers resultats en les consultes orgàniques des de els cercadors i on xatcom.net empresa encarregada del manteniment de continguts, va habilitar un enllaç directe al nou portal. En el mes d’agost el portal de turisme va rebre més de 35.000 visites a la pàgina monogràfica de la Fira de Xàtiva.

L’origen geogràfic de les visites

La ubicació dels usuaris està molt repartida per tota la geografia nacional. Els usuaris provenen principalment dels territoris del Llevant, sent les principals ciutats d’origen: València (6027 visites) Barcelona (1222 visites) Madrid (941visites) Alzira (727 visites) Xàtiva (408 visites) Alacant (238 visites) Màlaga (223 visites), la llista la componen fins a 236 municipis de la península.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here