13 aspirants al 23é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

0
1021
Imatge de la gala de lliurament del premi de la passada edició

5 de les 13 obres presentades arriben de la pròpia comarca, tres de la resta de País Valencià, dos de Catalunya i tres no es poden determinar

Després que es tancara el termini divendres passat, 13 obres aspiraran al 23é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida a les quals se’n podria sumar alguna més arribada per correu si la data d’enviament entra dintre del límit. Com assenyala el conseller de Cultura, Fede Vidal, «el premi seguix sent atractiu per als autors com ho demostra el nombre d’obres presentades, més encara quan la convocatòria de la 22a edició va acabar fa 10 mesos».

Un atractiu que comença per la pròpia Vall d’Albaida d’on provenen 5 de les 13 obres presentades; tres més ho fan des d’altres indrets del País Valencià, dos de Catalunya i les altres tres no es pot determinar. Els títols, per ordre d’arribada, són ‘Als quaranta ja no canta’, ‘Llegenda de la Vall Blanca’, ‘Vilamaria’, ‘La dona del coronel’, ‘El negoci del plaer’, ‘Històries íntimes’, ‘Entrevistes breus amb amants esclaus’, ‘Visex’, ‘Simfonies eròtiques’, ‘En el punt de partida’, ‘L’embruix del Mango’, ‘Així en el sexe com en la mort’ i ‘Mélange’.

El jurat estarà constituït per Mariló Álvarez d’edicions Bromera; Josep Andrés per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del valencià; Àngel Cano a proposta de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida; Josepa Sopeña, guanyadora de l’última convocatòria amb Demana-m’ho així i et diré que sí; i el president de la Mancomunitat o persona en qui delegue, i haurà de decidir quina d’elles s’emporta els 4.000 euros de premi i la publicació en la ‘L’eclèctica’ de Bromera.

El Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida és l’únic guardó en el seu gènere convocat per una institució pública en tota Espanya. Tant per la dotació econòmica com per la seua peculiaritat, conforma una de les principals convocatòries literàries del territori valencià. És tracta, a més, d’un dels principals esdeveniments culturals impulsats des de la la Mancomunitat i dels que compten amb una major rellevància pública, com demostra la procedència ben diversa dels guanyadors d’un premi que l’any passat va recuperar l’anualitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here