Més d’11.000 persones visiten el Centre Cultural Caixa Ontinyent en la primera temporada de 2017

0
158
Imatge dpuna exposició al Centre Cultural Caixa Ontinyent

El Centre tanca la temporada amb 114 activitats i la participació de 71 col·lectius d’Ontinyent i de la comarca de la Vall d’Albaida

Més d’11.000 persones han assistit al Centre Cultural Caixa Ontinyent en la primera temporada de l’any, en la qual s’han realitzat 114 activitats amb la participació de 71 col·lectius diferents.

En estos mesos ha acollit 5 exposicions, 26 conferències, 18 concerts i 65 cites més entre projeccions, jornades i convencions, reunions diverses i activitats internes de l’Entitat.

El Centre reiniciarà la temporada en el mes de setembre, amb cinc exposicions previstes per a finalitzar l’any: una mostra dels alumnes de l’Acadèmia de Blai Tomás, l’exposició del II Encontre de Pintors de Festes de Sant Rafael, de Gravats de Jordi Albinyana, El VII Saló de la Tardor de Font d’Art i una exposició de Blai Tomás.

A més, acollirà activitats de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, de la qual Caixa Ontinyent és un dels seus principals patrons, com Unisocietat, la Universitat de Hivern i conferències i visites incloses en el programa d’Educació Financera “Finança’t”, en el qual l’Entitat participa activament.

Caixa Ontinyent va posar en funcionament el seu Centre Cultural en el 2010, com a emblema del 125 aniversari de l’entitat. Actualment compta amb un ampli bagatge d’actes i activitats com a centre de referència tant a Ontinyent com en la comarca de la Vall d’Albaida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here